Helt Sentralt er primært et knutepunkt for rådgivere som alle har organisasjonsutvikling og kommunikasjon som felles agenda. Vi jobber i nettverk – for og med hverandre – og driver alle egne virksomheter med base i Helt Sentralt.

Helt Sentralt er også et fantastisk kontorfellesskap! Vi tok over «Opera Bar» senhøsten 2015 og satt ut kontorpultene etter å ha tent på og støvsuget vekk gin tonic, tyggis og 2/3 av baren. Du har muligens vært fargerik i disse lokalene før, og vi kan love deg en helt ny fargesprakende opplevelse som leietaker av kontorplass nå.

Vi er et kontorfellesskap – ikke et kontorhotell. Kom til oss om du ønsker å bli utfordret faglig. Kom om du vil ha en nettverk med svært kompetente og hyggelige folk på laget du kan sparre med. Lage tilbud med. Jobbe med. OG feire med.

Hver første torsdag i måneden samles vi for «Tørste Torsdag». Hver dag møtes vi for å slå av en prat, og diskutere fag og fugl. Le. Åpne døra for hverandres gjester og sloss om hvem som får servere kaffe til de nyankomne gjestene.

Kommer du til oss med et åpent sinn og ønske om faglig utvikling, kan vi love deg følgende: Prisen for å leie hos oss er en lettjent investering i egen arbeidshverdag.


Det er vi som jobber Helt Sentralt

Hanne Marit Normann

Hanne er daglig leder hos Helt Sentralt AS. Hannes styrke er å utfordre de rundt seg til å få ut sitt potensiale.

Bård Brænde

Bård er en strategisk storyteller, og forvalter sine mange talenter gjennom sitt selskap Curious AS. Bård er også grunnleger av, og styreleder i Helt Sentralt AS.

Rune Semundseth

Rune er forfatter, foredragsholder og prosessleder. Han leder Businessmastering og er er skaper av «Medarbeiderkoden» og Smia-nettverket.

Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim

Vigdis leverer metodisk og praktisk tilnærming for tydelig og inspirerende ledelse, ledelse i endring, digitalisering, for team og med en resultatorientert tilnærming.

Øyvind Kvernen

Øyvind har erfaring fra mediesalg for Riksavisen, VG og Dagens Næringsliv. Øyvind jobber i dag som markedssjef i Businessmastering.

Patrick Glavin

Patrick er pedagog og fagbokforfatter med spesialområder innen kommunikasjon og sosial kompetanse.

Per E. Stilling

Per er grunnlegger av Training Norge AS, og en prisbelønt
leder- og salgstrener.

Kenneth Oppsahl

Partner i Training Norge AS, har et brennende engasjement for målrettede treninger og har stor tro på at selv små justeringer i adferd har stor effekt på resultatet.

Vegar Aase

Filmfotograf og redigerer. Jobber tett med Curious og KickAss Film

bg_image

Pål Skauge

Pål er rådgiver/produsent innenfor web og nettmarkedsføring. Han kan bl.a. via Digitalhead hjelpe bedrifter med gode veivalg og løsninger, innhold og produksjon.

Vibeke Olss

Driver firmaet Olss Begeistring, der hun som mental trener hjelper deg til å ta styring i eget liv for å oppnå mål og gå i pluss på kontoene for selvfølelese og selvtillit.

Peter Wiederstrøm

Peter driver Wiederstrøm Hotel Consulting og er rådgiver, analytiker, skribent og styremedlem innen hotellbransjen.

Dorthe Kennedy

Kulturkompaniet er et verdidrevet selskap som utvikler og gjennomfører kurs og arrangement. Vi beveger mennesker for å skape menneskelig overskudd!

Espen K. Kvernbergh

Kulturkompaniet jobber med opplevelsesbasert kommunikasjon som beveger mennesker og skaper vekst.

Ole Petter Søllesvik

Med å etablere Kulturkompaniet i 1995. Vi tror at trening av medarbeidere innen kommunikasjon og atferd kan skape mer effektive og lønnsomme arbeidsplasser.

Morten Wik

Morten er senior systemkonsulent i Appex, et kreativt teknologiselskap som tilbyr tjenester innen digitalisering; kommunikasjon, utvikling og IT-drift.

bg_image

Nettverkeren

Vi ønsker deg i vårt fellesskap som jobber aktivt, profesjonelt og inspirerende med nettverk eller medlemsforening og som vil bringe vår kultur sammen med din. Kontakt Hanne 93484915!

bg_image

Art Director’en

AD’en som brenner for å visualisere ideer og som har god kontroll på målgruppestyring og på de utviklingsmuligheter som finnes i vår digitale hverdag, vil finne sin plass her. Kontakt Hanne 93484915!

bg_image

Analytikeren

Jobber du selvstendig med kartlegging og analyse i organisasjoner, får du muligheten til å skinne som en stjerne hos oss! Kontakt Hanne 93484915!

bg_image

Prestasjonsfremmeren

Er det du som får topputøveren på ulike arenaer til å prestere maksimalt? Din kompetanse utfyller vår, og du bør definitivt bli en av oss! Kontakt Hanne 93484915!


Oversikt over plasstyper

 EGENSKAPER

FREELANCE

FLYTENDE PLASS

FAST PLASS

Nøkkel til døren og adgang 24/7 JA JA JA
Anledning til å holde vanlige møter i lokalene JA  JA  JA
Fri adgang til 100mb fiber-internett JA JA JA
Adgang til Yarooms – online møteromsbooking JA JA JA
Adgang til forumet Helt Innafor NEI, MÅ TEGNE MEDLEMSSKAP JA JA
Adgang til «Helt Internt» på facebook JA JA JA
Adgang til månedlige interne fagsamlinger og sosiale treff JA JA JA
Anledning til å bruke Helt Sentralt Facebookside og hjemmeside til å promotere seg

KUN VED ARRANGEMENT I FELLES REGI MED HS

JA JA
Kan bruke «Strandgata 19» som kontoradresse NEI JA JA
Har firmalogo på døren og på reklameskjermen NEI NEI JA
Anledning til å holde kurs og seminarer MOT BETALING EN FULL DAG PR MÅNED (INKL. KVELD) 4 FULLE DAGER PR MÅNED (INKL. KVELD)

Kan ta med «gjester» som jobber

NEI

OPPTIL 4 TIMER I UKEN OPPTIL 4 DAGER I MÅNEDEN
Anledning til å legge igjen eiendeler NEI JA, I EN BOKS JA, I EN BOKS OG PÅ KONTORPLASS
Har fast skrivebord i lokalet NEI NEI JA

PRIS (EKS MVA)

2500,- pr mnd.

4000,- pr mnd.

7000,- pr mnd.