Helt Sentralt er primært et knutepunkt for rådgivere som alle har organisasjonsutvikling og kommunikasjon som felles agenda. Vi jobber i nettverk – for og med hverandre – og driver alle egne virksomheter med base Helt Sentralt.

Helt Sentralt er også et fantastisk kontorfellesskap! Vi tok over «Opera Bar» senhøsten 2015 og satt ut kontorpultene etter å ha tent på og støvsuget vekk gin tonic, tyggis og 2/3 av baren. Du har muligens vært fargerik i disse lokalene før, og vi kan love deg en helt ny fargesprakende opplevelse som leietaker av kontorplass nå.

Vi er et kontorFELLESKAP – ikke et kontorhotell.

Kom til oss om du ønsker å bli utfordret faglig. Kom om du vil ha en nettverk med svært kompetente og hyggelige folk på laget du kan sparre med. Lage tilbud med. Jobbe med. OG feire med.

Kommer du til oss med et åpent sinn og ønske om faglig utvikling, kan vi love deg følgende: Prisen for å leie hos oss er en lettjent investering i egen arbeidshverdag.


Det er vi som jobber Helt Sentralt

Bård Brænde

Bård – PlusCulture AS, er en strategisk storyteller, prosessleder, kulturbygger og konseptutvikler. Bård er også grunnlegger av, og styreleder i Helt Sentralt AS.

Alice Lewin

Alice er selve Moderskipet hos Helt Sentralt. Hun opererer mellom utleie, facility og drift og operasjon på en måte bare en kvinne av hennes kaliber kan. Det du vil vite får du svar på ved å sende henne en mail her

Ingeborg Aarø

Ingeborg er brukets visuelle storyteller – like flink med pennen som med kameraet og redigerings-programvaren. 

bg_image

Cecilie Aubert

Cecilie har jobbet som driftsdirektør og daglig leder i over 20 år, og har ansvar for kunder og prosjekt i PlusCulture.

Sigurd Kristoffersen

Sigurd er produkt- og markedsansvarlig i PlusCulture, og er point på vår teknologiplattform, PlusOne. Se www.plusculture.no for mer info!

Vegar Aase

Filmfotograf, produsent og redigerer. Dokumentar, reklamefilm, prosessfilm, streaming og presentasjoner. Jobber tett med Curious og KickAss Film

bg_image

Märit Torkelson

Märit, grunder av Vertskapet, brenner for hva som skaper følelsen av å være velkommen. Hun inspirerer, holder dialoger og prosesser i kunsten å skape en åpen og inkluderende virksomhetskultur.

bg_image

Hans Nicolai Bugge

Hans Nicolai driverAVKO AS, og sørger for at lyd og bilde fungerer som det skal på både små og store events.

bg_image

Nettverkeren

Vi ønsker deg i vårt fellesskap som jobber aktivt, profesjonelt og inspirerende med nettverk eller medlemsforening og som vil bringe vår kultur sammen med din. Kontakt Alice 40513197!

bg_image

Analytikeren

Jobber du selvstendig med kartlegging og analyse i organisasjoner, får du muligheten til å skinne som en stjerne hos oss! Kontakt Alice 40513197!

bg_image

Prestasjonsfremmeren

Er det du som får topputøveren på ulike arenaer til å prestere maksimalt? Din kompetanse utfyller vår, og du bør definitivt bli en av oss! Kontakt Alice 40513197!

bg_image

Art Director’en

AD’en som brenner for å visualisere ideer og som har god kontroll på målgruppestyring og på de utviklingsmuligheter som finnes i vår digitale hverdag, vil finne sin plass her. Kontakt Alice 40513197!