Helt Sentralt er primært et knutepunkt for rådgivere som alle har organisasjonsutvikling og kommunikasjon som felles agenda. Vi jobber i nettverk – for og med hverandre – og driver alle egne virksomheter med base Helt Sentralt.

Helt Sentralt er også et fantastisk kontorfellesskap! Vi tok over «Opera Bar» senhøsten 2015 og satt ut kontorpultene etter å ha tent på og støvsuget vekk gin tonic, tyggis og 2/3 av baren. Du har muligens vært fargerik i disse lokalene før, og vi kan love deg en helt ny fargesprakende opplevelse som leietaker av kontorplass nå.

Vi er et kontorFELLESKAP – ikke et kontorhotell.

Kom til oss om du ønsker å bli utfordret faglig. Kom om du vil ha en nettverk med svært kompetente og hyggelige folk på laget du kan sparre med. Lage tilbud med. Jobbe med. OG feire med.

Kommer du til oss med et åpent sinn og ønske om faglig utvikling, kan vi love deg følgende: Prisen for å leie hos oss er en lettjent investering i egen arbeidshverdag.

Det er vi som jobber Helt Sentralt

Bård Brænde

Bård – PlusCulture AS, er en strategisk storyteller, prosessleder, kulturbygger og konseptutvikler. Bård er også grunnlegger av, og styreleder i Helt Sentralt AS.
bg_image

Lise Berentsen

Lise er selve Moderskipet hos Helt Sentralt. Hun opererer mellom utleie, facility og drift og operasjon på en måte bare en kvinne av hennes kaliber kan. Det du vil vite får du svar på ved å sende henne en mail her

Hanne Marit Normann

Hanne er daglig leder hos Helt Sentralt AS, mentaltrener og foredragsholder.  Hannes styrke er å utfordre de rundt seg til å få ut sitt potensiale.

Rune Semundseth

Rune i businessmastering er forfatter og lederutvikler i grensesnittet mellom kultur og struktur. Som tankevekker/foredragsholder, forteller han rørende historier.
Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim

Vigdis i businessmastering leverer metodisk og praktisk tilnærming for tydelig og inspirerende ledelse, ledelse i endring, digitalisering, for team og med en resultatorientert tilnærming.

Per E. Stilling

Per er grunnlegger av Training Norge AS, og en prisbelønt leder- og salgstrener. Gjennom treninger hjelper han bedrifter å investere i riktig utvikling av folkene sine.

Vegar Aase

Filmfotograf, produsent og redigerer. Dokumentar, reklamefilm, prosessfilm, streaming og presentasjoner. Jobber tett med Curious og KickAss Film
bg_image

Märit Torkelson

Märit, grunder av Vertskapet, brenner for hva som skaper følelsen av å være velkommen. Hun inspirerer, holder dialoger og prosesser i kunsten å skape en åpen og inkluderende virksomhetskultur.

Kenneth Oppsahl

Grunnlegger av Salgscoach.no, har et brennende engasjement for målrettede treninger og har stor tro på at selv små justeringer i adferd har stor effekt på resultatet.
bg_image

Marte Yri Evensen

Marte har en Bachelor i barnevern, en Master i psykososialt arbeid og er Daglig leder i Stiftelsen KRAFT; en paraplyorganisasjon for kristne virksomheter innenfor rus og psykisk helse.

Patrick Glavin

Patrick i Robustemennesker er foreleker, pedagog og fagbokforfatter med spesialområder innen kommunikasjon, sosial kompetanse og workshopfacilitering.
bg_image

Hege Glavin

Daglig leder i Robustemennesker. Holder ledertreninger individuelt og i grupper; til familier, private og offentlige aktører. Hege holder workshops for den unge målgruppen der det å ta tilbake selvledelse står helt sentralt.
bg_image

Jørn Larsen

Jørn Larsen driver Ørna Productions. Han lever av foto; holder fotokurs og foredrag, tar bedriftsfoto og portrettfoto, er fotokunstner, utsmykker bygg og bedrifter med fotokunst, og har fotoutstillinger.
bg_image

Sindre Jakobsen

Sindre i Otex er spesialist på atferd og hjelper mennesker å kultivere geni, talent og livstilfredsstillelse. Han er spesialist på å forløse emosjonell baggasje til hjelp for de som opplever konflikt eller stress i business og privatliv.
bg_image

Noor Isabel R.Larsen

Noor vekker sin kreative hjerne hver dag ved å jobbe som forfatter og skyggeforfatter i Tekstforfatter Noor Larsen.
bg_image

Hans Nicolai Bugge

Hans Nicolai driverAVKO AS, og sørger for at lyd og bilde fungerer som det skal på både små og store events.
bg_image

Cecilie Aubert

Cecilie har jobbet som driftsdirektør og daglig leder i over 20 år, og har ansvar for kunder og prosjekt i PlusCulture.
bg_image

Janecke Greenwood

Janecke er senior rådgiver i ledelse hos PlusCulture. Hun har bakgrunn fra toppidrett som hun kombinerer med en master i ledelse. Janecke støtter organisasjoner med å få det beste ut av seg selv.
bg_image

Nettverkeren

Vi ønsker deg i vårt fellesskap som jobber aktivt, profesjonelt og inspirerende med nettverk eller medlemsforening og som vil bringe vår kultur sammen med din. Kontakt Hanne 93484915!
bg_image

Analytikeren

Jobber du selvstendig med kartlegging og analyse i organisasjoner, får du muligheten til å skinne som en stjerne hos oss! Kontakt Hanne 93484915!
bg_image

Prestasjonsfremmeren

Er det du som får topputøveren på ulike arenaer til å prestere maksimalt? Din kompetanse utfyller vår, og du bør definitivt bli en av oss! Kontakt Hanne 93484915!
bg_image

Art Director’en

AD’en som brenner for å visualisere ideer og som har god kontroll på målgruppestyring og på de utviklingsmuligheter som finnes i vår digitale hverdag, vil finne sin plass her. Kontakt Hanne 93484915!
 

Oversikt over plasstyper

 EGENSKAPER

FREELANCE

FLYTENDE PLASS

FAST PLASS

Nøkkel til døren og adgang 24/7 JA JA JA
Anledning til å holde vanlige møter i lokalene JA  JA  JA
Fri adgang til 100mb fiber-internett JA JA JA
Adgang til Yarooms – online møteromsbooking JA JA JA
Adgang til forumet Helt Innafor NEI, MÅ TEGNE MEDLEMSSKAP JA JA
Adgang til «Helt Internt» på facebook JA JA JA
Adgang til månedlige interne fagsamlinger og sosiale treff JA JA JA
Anledning til å bruke Helt Sentralt Facebookside og hjemmeside til å promotere seg

KUN VED ARRANGEMENT I FELLES REGI MED HS

JA JA
Kan bruke «Strandgata 19» som kontoradresse NEI JA JA
Har firmalogo på døren og på reklameskjermen NEI NEI JA
Anledning til å holde kurs og seminarer MOT BETALING EN FULL DAG PR MÅNED (INKL. KVELD) 4 FULLE DAGER PR MÅNED (INKL. KVELD)

Kan ta med «gjester» som jobber

NEI

OPPTIL 4 TIMER I UKEN OPPTIL 4 DAGER I MÅNEDEN
Anledning til å legge igjen eiendeler NEI JA, I EN BOKS JA, I EN BOKS OG PÅ KONTORPLASS
Har fast skrivebord i lokalet NEI NEI JA

PRIS (EKS MVA)

2500,- pr mnd.

4000,- pr mnd.

7000,- pr mnd.