Se på oss som en forlengelse av hva du ønsker å oppnå

Vi har innredet lokalene for å være et landets beste sted til å «snakke til hjertet for å få med seg hodet». Uansett om dere er 10 eller 100 personer, vil Helt Sentralt skape en uformell og profesjonell ramme på det du ønsker å gjøre hos oss. Vi har hatt brainstorming og prioriteringsmøter. Teatersport og TV-sport. Presentasjonskurs og bedriftspresentasjoner. Konserter og Yoga. Og mye mer.

…og vi har ennå ikke hatt EN anledning her der folk ikke har gitt oss utelukkende positive tilbakemeldinger på rammen lokalene skapte for arrangementet. Det gjør oss både glade og ydmyke.

Helt Sentralt er delt i to: Helt Nederst og Helt Øverst

Helt Nederst er vår lounge og eventlokale. Selve hjerter i rommet er scenen og videoveggen fra LG (3,6m x 2,1m) som spiller på lag med et profesjonelt AV-anlegg fra Mackie og en mikser dere kan koble dere på med instrumenter/DJ pult etc. Her kan du holde presentasjoner, vise film, holde konsert eller ta med dine nærmeste på en Playstationkveld dere sent vil glemme. Lokalet rommer ca 50 personer sittende og ca 80 personer stående før det blir over gjennomsnittlig trivelig. Vi stiller også med piano, gitar og to mikrofoner til «plug and play» intimkonserter.

Vi har bardisk, kjøleskap, frys, proff Nespressomaskin med steamer, oppvask og utslagsvask, men dessverre ikke noe kjøkken – så all mat må nennsomt prepareres før den tas inn og inntas hos oss.

Helt Øverst er vårt flerbruksrom – der vi har hatt mangfoldige kurs og prosesser, og som har vært arena for både yoga og juleverksted. Helt Øverst har 82 tommers storskjerm, surroundlyd, flipovere og 6m2 med tavleplass – samt 24 stoler og 12 konferansebord. Og… discokule. Som snurrer til stadighet.

Det fine med begge rommene er at de utfyller hverandre. Vil du ha frokostmøte nede, så servér gjerne frokosten oppe. Har du kurs oppe, så innta lunchen/pausene nede. Vi leier aldri ut rommene til ulike aktører samtidig.

Det er også viktig for oss å fortelle at vi ikke har bevilling i lokalene – så alle arrangementer er å regne som lukkede – om du ønsker å servere alkohol til gjestene. MAO – vi har BYOB!

Vi priser utleie etter betalingsevne og bruk – og forbeholder oss retten til å si pent nei takk til utagerende festing og leietakere under 25 år. Vi har derimot gode kontakter i grendahusenes landsforbund – så ta kontakt med oss uansett!

Hjertelig velkommen!

Event på Helt Sentralt
Event på Helt Sentralt
Event på Helt Sentralt

Tilleggstjenester

SUPPORT
Vi kan stille med supportpersonale til teknikk, servering, kaffekoking, smårydding underveis etc. mot vederlag.


VASKING OG RYDDING
Alle som leier hos oss vil bli fakturert for vask og rydding.


DØRVAKT
Alle arrangementer på kveldstid fordrer dørvakt – og vi krever dessverre at vi bruker en av «våre» – de er alle 100% testet for hyggelighet!


MATSERVERING
Vi har gode relasjoner til flere cateringselskaper og formidler gjerne kontakt. NB! Det er ikke varmkjøkken på stedet.


FILMING
Vi har profesjonelt videoutstyr til flerkameraproduksjon og dokumenterer gjerne din anledning.


DJ
Vi formidler kontakt med noen av byens beste DJs.


FOREDRAGSHOLDERE/PROSESSLEDERE
Vi formidler både foredragsholdere, prosessledere og inspiratorer som kan sparke i gang eventet ditt.