Første innlegg fra oss!

Forrige uke var veldig hektisk og spennende her på Helt Sentralt.

Mandagen startet ved at PlusCulture var i gang med en innspilling for en kunde. Det var rigget til med green screen og dyktige folk bak kamera.

Litt senere var det vorspiel for en flott gjeng ledet an av vår kjære Rune Semundseth, Zappa-vorspielet leverte med live fremføring og god stemning. Konsertdørene åpnet 19:00 så i det denne gode gjengen tok moroa med seg til Spektrum så gjorde operativ leder i stand til kveldens siste arrangement, og det var en årssamling for Hifi-Klubben. Kjempe gøy start på uka!

Vårt kontor består i dag av ca 17 bedrifter og tirsdagen ble veldig sosial med mange ulike kundemøter utover dagen. Når klokken ble 16:30 kom kveldens kursdeltakere for å mingle og nyte god mat og drikke sammen. Talk like Ted- kurset holdt det så gående utover kvelden til 21:00- og det var et veldig spennende og givende kurs for deltakerne og oss 🙂

Onsdag ble en kreativ dag med både innspilling og photoshoot. Vi fikk også prøvesmake nydelig mat fra Alba Catering- og både jeg og mine kolleger på huset synes det var et lite høydepunkt i hverdagen. Takk, Silvia! Senere så var det tid for introduksjonmøte i forbindelse med et kurs vi skal kjøre på nyåret, oppstart 14 januar. Kurset heter Effektiv tidsstyring og forklarer seg godt selv. Det var ca 8 deltakere på møtet og vi setter i gang med nytt introduksjonsmøte den 10 desember, kl 17:00. Meld deg gjerne på til moderskipet@heltsentralt.no.

Torsdag var det igjen innspilling i våre lokaler. Kjempe gøy! Rune Semundseth, en av bautaene på Helt Sentralt, hadde så lansering av boken sin «Kulturkoden» på nabohotellet, Amerikalinjen. Et fantastisk hotell med et unikt personell ! «Haven» er helt nydelig, lys og fin- og satte en magisk ramme rundt lanseringen. Etterpå fortsatte festen på Helt Sentralt for SMIA-nettverket og andre nære og kjære av den nylanserte forfatteren. Etter julebordet til Fagbokforlaget ble det også tid til et lite nachspiel her 🙂

På fredag var det dags for NIKE sitt julebord. De hadde valgt våre lokaler og hyret inn Studio 54 til å dekorere stedet. Og for en jobb de gjorde! Når de dro hadde det gjort om Helt Sentralt til et magisk sted med tema «American Christmas».

Lørdagen ble brukt til å feire en fantastisk kvinnes 50årsdag- hun hadde samlet familie og venner til en herlig feiring.

Vi er storfornøyd med en travel, givende og fin uke sammen med flotte mennesker. Takk! 🙂 Ha en fin fredag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *